sobota, 13. december 2008

Flower power day*

Peace!
Referat viknd.in nasledn bo.grrr.trenutno delam za glasbo in sicr:glasba, ki jo poslušam.Učitlca nam je zabičala:"Če sam u sredo u šoŁi aŁ pa ne, hočem use referate na mojoj mizi.9.a, aŁ je to jasno???ko nima referata pišem mu ena."
Jst delam o rocku(pa še klasiko al pa jazz bom opisala) in sm zasledila eno zelo zanimivo objavo na intrnetu.:
"Spoštovani starši!Na zadnjem roditeljskem sestanku smo se med drugim dotaknili problematike rock koncerta na Otočcu. Obljubila sem vam napotke in primerno molitev, s katero boste sebe in otroke lahko izrodili v Božje varstvo ter se tako zavarovali pred vsakim zlom. Ker vsi niste mogli priti na sestanek, želim v tem pismu kratko povzeti, kar sem takrat povedala.Rock koncerti v javnosti izzvenijo kot živahno in zanimivo zabavno-glasbeno dogajanje, ki je namenjeno predvsem mladini. Ponavadi so precej hrupni in zajamejo širok krog ljudi. Le redki udeleženci pa se zavedajo, da se v ozadju rocka skrivajo negativne sile, ki nam škodujejo. Skoraj vsa taka dogajanja so povezana s satanizmom, s čaščenjem hudiča in preklinjanjem Boga.Ustvarjalci in izvajalci rock glasbe se posvetijo satanu. V času koncertov so povezani s satanističnimi sektami, ki kličejo zlo na ljudi z namenom, da bi uživali uspeh - slavo in zaslužek. Poslušalci in drugi prebivalci v bližnji okolici pa s tem niso seznanjeni in se tega ne zavedajo. Ritem glasbe in nizki zvoki bas kitar pospešijo srčni utrip in delovanje nekaterih žlez v našem telesu. Poveča se izločanje adrenalina in spolnih hormonov. Posledično so ljudje bolj nervozni, nestrpni, napadalni, včasih evforični in s pretirano potrebo po spolnosti. Poslušanje take glasbe povzroči neke vrste omotičnost, pijanost, razdraženost čutil. Zato rock koncerti povzročijo marsikakšno zlo, ki morda na zunaj ni vidno. ima pa lahko dolgotrajne posledice na kvaliteto našega življenja. V okolju, kjer se koncert izvaja se poveča število prometnih nesreč in drugih nezgod, prepirov med sosedi, spolni razvrat. pa tudi pogostost samomorov in psihičnih obolenj. Še posebej izpostavljeni so majhni otroci, mladina in psihično krhke osebe, predvsem depresivni in shizofrenični bolniki. Mi, kristjani, imamo možnost, da sebe in druge izrodimo v Božje varstvo in s tem preprečimo marsikakšno zlo. Bog je modrejši od vsakega zla in nas vedno obdaja s svojo Ljubeznijo. Pošilja nam svoje angele, da nas varujejo, daje nam Marijo, da nas ščiti. Jezus je za nas daroval svoje življenje in po krstu smo deležni Njegovega odrešenja. A kako naj v sebi oživimo vse te Božje ponudbe prav v teh dneh, ko smo bolj izpostavljeni zlu? Zelo preprosto! Najboljša zaščita je prejem zakramentov, sveta spoved in obhajilo pri nedeljski sveti maši. Pomembno je, da se zavestno in svobodno izročimo v Božje varstvo z obnovitvijo krstnih obljub in da se večkrat pokrižamo. Priporočam uporabo blagoslovljene vode. Zvečer in zjutraj z blagoslovljeno vodo pokrižajte otroke in sebe. Z iskreno ljubeznijo izročite v Marijino varstvo vse, ki so vam blizu in ki jih srečujete."
Nevem kaj naj rečm.ddddddddddddddddddd???????????????????????????????????????? halo????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Že celo živlenje poslušam rock pa še nism začutila da bi se u men prebujou satan.phahaha.
Sofi če mislš it na škofijsko(neeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!)ti bodo o takih stvareh tam težil, al pa kaku ti glasna muska cvre možgane in da te potem bog ne bo sprejel u raj.retardi.
Uglavnm držte pesti da mi ju3 rata nardit referat, da mi QQŠ from Tuzla ne bo rabila pisat ena.
Don`t worry be hippie*

2 komentarja:

JakaP pravi ...

Haha. nč več nemorem rečt

Eua.^^ pravi ...

Omg. Tu pa je...bednu povedla. Čeprou sm ˝zelu zelu verna˝ je šla ta baba useen mau predelč. xD. Ampak okei. Spoštujmo čudake. tut taki morjo bit. Rm. Hf*