sreda, 31. december 2008

Pa gre tole leto proti koncu...

Hei. Tkole ko ponavad se končuje leto. Lep je ta praznični čas. Prelep. Pravljični. Zuni je use okrašeno, ljudje so veseli, radodarni, saj tuki pr ns. Ne bom omenjala unih norcou na bljižnem vzhodu, k se strelajo pa bombarderajo zarad splohnevemčesa.
Učeri sm bla u Bohinju pa Lublani. Lušno je blo. O kuk snega majo u Bohinju. En metr. Sicr je fajn trd pa leden ampak majo ga. Mi pa en milimeter tam pa tam. No potem smo šli pa še u pravljično Ljubljano. Ka je lepa...pa mrzla tut. Sicr me potem ni nč več zeblo u noge kr jih sploh nism čutila.fino ne?lol.Po napornem dnevu smo šli še u Romeota na najboljše palačinke in dan je biu uspešno zaključen. Slikc ni kr smo doma pozabil fotoaparat. To smo pa mi.hehe.
Kaj čm vam rečt. Tole leto je blo kr uspešno. Dobil smo nouga predsednika.ne to smo že prej. Z Evo smo ble u klaverju zlo uspešne. Regionalno,državno. Rada te mam Eva. Me razturamo.lol. No to je bla ena najboljših stvari ne sam u tem letu ampak tut u življenju. Posledica tega je bla tut sreča in tako dalje. Uspešno sm končala osmi razred in začela z zadnim razredom, ki ga najraj nebi končala, kr me je strah Gimnazije. Ampak o tem kdaj drugič. Šla sm u London! Blo noromegafantastičnonajboljhudoinnikolponovljivo(u najboljšem smislu).
Spoznala sm kdo so res pravi prjatli in kako so nekateri ljudje defektni. U tem letu se je zgodilo največ neponovljivih trenutkov s prjatli al pa s kajjstvemkom. Se mi zdi da sm postala mal bol zrela. Uglavnm res je blo supr. Sej ne rečm da ni blo slabih trenutkov. Itak da so bli. Sam se jih zdele ne spomnm, pa tut ne bi se jih rada. So pa bli.
Ciljev za drugo leto še nimam, bodo pa kmal napisani. Upam. Tko da vam posredujem ko bo cajt.
HAPPY NEW YEAR!!!

2 komentarja:

Alja Skrt pravi ...

men so tud učer podplati zmrzlni in jih dejansko nisem čutila.
ana,bod še naprej tok uspešna v naslednjem letu pa srečno 2009!

ana pravi ...

Hvala enako! Pa velik ljubezni še naprej;)