sobota, 20. december 2008

What a day!!!

Hei.
Ta dan se mi bo zihr dobr utisnu u spomin.kolk je biu uspešn!!! Se opravičujm če bom kej u šifrah govorila ampak ni glih za u javnost.pač bodo tu razumele sam dve osebe. Uglavnm ustala sm se že ob pol osmih.Jaaa!pa sobota je.in sm šla delat referat.spet!!!zdej je na vrsti fizka.delala sm ga do 11-ih pol ko pa ni blo nobenga več doma sm pa šla na Marof gledat fante k so mel področno iz košarke.aa.s sašo smo se topile.dobr da ona obstaja k drgač bi blo čist bedno.pol sm šla domou pa spet od doma.hehe.sm mela pa jst tekmo(u odbojki-ene s Paga so prše pa smo obe tekme zgubile.hehehe.)takrat edinkrat u tem dnevu nism bla dobre vole ampak je trajalo sm 5 minu.:)pol so nam pa TPV celu pico častil.sm misnla,da se bom kej najedla pa sm dobila košček širok dejansko 5 cm.obup!!!e pol so se šele začele dogajat stvari. S Sašo pa Evo sm šla u čajarno in smo se tko lepo pogovarjale.večinoma o dveh osebah.pa ni važnu kerih, da ne bo kdu kej jezn.xd.Saša:kje sm ostala???Jst:ja pr ********(ni grda beseda, sam za u tako obšerno javnost pa tut ni)Saša:aja.
Pol si je vrstilo še nekej dogodkov:slikca(pha!fuj!), dnevniki(saša da ne boš u pondelk pozabila prnest une rastrganine.heh.že kr zdej si jo dej u torbo.jst ne bom pozabila), ljubosumje(eva, stres pa jeza pouzročata gube.ne se sekerat), klic pa grda beseda pa najbolš:lajanje!!!Eva:joj ka je tle mene strah, da bo ps začeu la...Ps:houhouhouhou!!!!!!Eva:joj ne klič hudiča!hehe.
Pol pa še s Sašo o čustvih.lepo blo.Samo ZATE DOMovina moja!(bi rekla Saša)
Saša sej veš ka tu pomen.hehehe.Eva rm.<3
Se opravičujm usm kr je ta objava namenjena bom Evi&Saši pa da je noben ne razume, ampak res sm mogla tu napisat kr drgač ne bom mogla zaspat.drugič dobite usm razumljivo objavo.lol.sori.
aja ana lepo let.pa da mi pridš nazaj.še vedno ti zavidam.uživi.Rtmf!!!<3
adijo.usakmu želim tak dan kukr je biu moj.mwa.

1 komentar:

Eua.^^ pravi ...

Haha. Ei tu si pa naibulš napisala. xD. ampak res je blu use taku, kukr si opisala.:P.Obožujm take dneve. To se mora ponovit. Čez mesto mim Sašine NaiTrgovine (vemo kje xD) pa u čajarno..pa tm 2x na wc. Ampak ne. Naslednič bomo šle rai trikrat k pol tm pr reki, ki je namenjena za umivanje (nekaterih ljudi xD) se skor poščijemo od smeha. Js sm kumei dihala xD. Trebuh me je tkoo bolu xD. Ampak mi je blo Fenomenalno*. Rtm.<3. Uživei.:D